Program

Dalos Pont-program – metrókoncertek már Budapesten is


A közlekedők már Budapesten is egész évben hallgathatnak metrókoncerteket a Fővám tér metróállomás Dalos Pontján szerdánként, 16 és 19 óra között.

 

Metrókoncerteket számos nyugat-európai nagyvárosban tartanak. Ezeken utcazenészek, hobbizenészek vagy hivatásos előadók lépnek fel néhány dal erejéig az adott város egy-egy forgalmasabb metróállomásán. A fellépők kevés hangszerrel egyedül, vagy néhányan összeállva, gyakran mikrofon nélkül varázsolnak szép pillanatokat a járókelők mindennapjaiba.

A Dalos Pont-program erősíti a nagyvárosi nyüzsgő életérzést, élménydúsabbá teszi a mindennapi közlekedést. Az első Dalos Pont a Fővám tér metróállomáson, a galériaszinten lesz, ahol minden szerdán 16 és 19 óra között hallgathatják meg a metrókoncerteket az arra járók. A Dalos Pontok listája folyamatosan bővül, hogy Budapest lakosai egyre gyakrabban találkozhassanak a „zenélő” metróállomásokkal.

A Dalos Ponton lehetőség van alkalmi fellépésekre, zenei bemutatókra is. Az érdeklődők a BKK weboldalán találhatnak erről részleteket.

A program ingyenes!

 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben