Program

Hídépítők – A könyv híd, a könyvtár összeköt


Az Informatikai és Könyvtári Szövetség és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár könyvtárszakmai konferenciája az Országos Könyvtári Napok alkalmából.

 

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár könyvtárszakmai konferenciáját az Országos Könyvtári Napok alkalmából rendezik a FSZEK Központi Könyvtárában, a Wenckheim palotában (1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.), 2023. október 2-án, hétfőn, 10 és 15 óra között. A rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

Ahogy a könyv évszázadok óta, a 21. század sikeres könyvtára is híd – emberek, közösségek, kultúrák, gondolatok között. A 2023. évi Országos Könyvtári Napok célja az elmúlt évek fontosabb települési könyvtári fejlesztéseinek, illetve olyan jó gyakorlatoknak a bemutatása, amelyek kifejezik a könyvtárak híd szerepét – legyen szó a kulturális örökség megőrzéséről, az emberi kapcsolatokról, a generációk együttműködéséről.

https://fszek.hu/News/hidepitok-konferencia

A rendezvények résztvevői a megjelenésükkel együtt tudomásul veszik, hogy a rendezvényeken fotó/videófelvétel készül, amelyet a Könyvfőváros 2023 Projektiroda vagy a könyvtár honlapján vagy a közösségi média oldalain közzétehet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban kifogásolhatja az arcmása közzétételét.

A rendezvény a Budapest 150 - Könyvfőváros 2023 eseménysorozat részeként valósul meg.

Az eseményre 2023. szeptember 27-ig lehet regisztrálni. A jelentkezési lap ide kattintva érhető el. https://fszek.hu/News/hidepitok-konferencia

 

 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben