Program

Flaszter - I. Budapesti Köztéri Kortárs Művészeti Biennále


Létre nem jött találkozások, rejtőzködő vagy elfeledett történetek, közös lekvárfőzés, tánc egyedül, egymással - találkozások a várossal, minden nap másképp.

A Budapest 150  eseménysorozat keretében öt héten át több mint tíz budapesti helyszínen láthatóak az első Budapesti Köztéri Kortárs Művészeti Biennále alkotásai és eseményei. A program a kortárs művészet eszmeiségével, formáival és tartalmával mutatja meg Budapest elfeledett történeteit, lehetőséget ad az emlékezésre, az újrakezdésre, a várost másként mutató szemszögek megtapasztalására, láthatatlan közösségek bemutatására és újak teremtésére.

Közreműködnek, többek között: Antal Balázs, Bogyó Virág – Madácsi Flóra, Borsos Luca – Bartha Márk, DePART társulat, Horváth Gideon, Kelemen Kristóf – Török Tímea, Petrányi Luca, Sugár János, Szabó Eszter Ágnes - Fajgerné Dudás Andrea - Bíró Anna, VALYO: Város és Folyó Egyesület

Részletes programok és helyszínek:

https://www.facebook.com/budapestgaleria/posts/768735488385921

A Flaszter - I. Budapesti Köztéri Kortárs Művészeti Biennále a Budapest 150 programsorozat részeként Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával, a BTM - Budapest Galéria lebonyolításában valósul meg.

A programok ingyenesek!

 

 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben