Program

KÉK rakpart


Töltsetek el egy hétvégét a Kortárs Építészeti Központtal a pesti rakparton!
A KÉK Rakpart keretében az ide látogatók kipróbálhatják magukat a KÉK kedvenc közösségi alkotó programjaiban és részt vehetnek legnépszerűbb rendezvényeink „rakpartosított” változatában is.
 
A hétvégén folyamatos programokkal várunk titeket, lesz kiállítás a rakparton és a viaduktban ami a KÉK munkásságát mutatja be, az erre járók közösen építhetnek 1:1 léptékben saját pihenő sarkot maguknak, üzenőfalunk segítségével rövid üzeneteket hagyhatnak egymásnak vagy éppen a Flowerbed installációnkon kipihenik fáradalmaikat.
 
Állandó programjaink mellett különleges eseményekkel készülünk:
Szombati nap:
16:00 Filmklub
20.20 Pecha Kucha Night (https://fb.me/e/EYbVgnCl)
Vasárnap:
10:00 - 13:00 családi kézműves és gyerekprogram
19.00 Trust Your Architect!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
RAKPART~2023
Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT:
Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023

A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo - Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben