Program

Kvartett-fesztivál Budaváron - Budapest, Pozsony, Prága és Varsó találkozása | V4 String Quartet


Fedezd fel Budapest kamarazenei kincseit a Budavári Kvartett-Fesztiválon! Piknikezz a Gellért-hegy lankáin, élvezd a legnagyobb mesterek műveit!

 

Tavaszi piknik-koncertek Budapest I. kerületében

A MiraTone Fesztivál és Akadémia* és a V4 Zenei Alapítvány örömmel mutatja be a Budavári Kvartett-Fesztivált. Idén tavasszal, május 12-én, 26-án és 31-én, a Gellért-hegy Filozófusok kertjében, Budapest I. kerületében.

Csatlakozzon hozzánk a Budapest150 ünnepen, ahol Beethoven, Britten, Dohnányi, Haydn, Kodály, Mozart, Schumann és Weiner kamarazenei művei csendülnek fel kiváló művészek előadásában, köztük Miranda Liu, Rózsa Gerda, Móré László, Aranyos János, a V4 Vonósnégyes és a Central European String Quartet.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy együtt ünnepeljük a zenét Budapesten!

*Alapító és művészeti vezető: Miranda Liu hegedűművész

A belépés ingyenes, de a részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni a v4musicfoundation@gmail.com e-mail-címen lehet a résztvevők létszámának megadásával. A regisztrációról visszajelzést küldünk. Kérjük, ha mégsem tud részt venni a rendezvényen, e-mailben jelezze.

 

Rossz idő esetén 18:30 órakor kezdődnek a koncertek az esőhelyszínen.  Erről a koncert napján 12 óráig küldünk értesítést emailben a regisztrált résztvevőknek.

 

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Pro Cultura Urbis Közalapítvány anyagi támogatásával valósul meg.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben