Program

Maraton


Nem szégyen a futás, sőt! Idén a Spar Budapest Maraton bevonásával a versenyzés és testmozgás mellett a futás is része lesz a Budapest150 programsorozatnak.

Vegyél részt egy Budapest ikonikus helyszínein keresztül vezető futóversenyen! Olyan helyeken visz keresztül, ahová más körülmények között be sem jutnál. A verseny alatt történelmi útvonalakon haladhatsz át, különleges látványosságokban gyönyörködhetsz. 

Az útvonalat úgy tervezzük meg, hogy versenyzői és városnézői szempontból is izgalmas legyen. Ehhez minden érintett kerületet bevonunk a maraton tervezésébe, így ők is aktív résztvevői lesznek a versenynek.

A Városháza szeretne beszállni a maratonok előtti hagyományos szénhidrát fogyasztó eseménybe is: minden versenyző a város vendége lesz. 

Mivel a versenyt a Spar Budapest Maraton rendezőinek bevonásával készítjük elő, garantált lesz a szakmai hozzáértés és a versenyzői, maraton szervezői tapasztalat jelenléte.

A futóversenyről további információkat az alábbi linken olvashat: 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál | 2023. 10. 14-15.

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben