Program

RAKPART~2023~bme/urb~DUNA~KIÁLLÍTÁS


Kiállítás a BME Urbanisztika Tanszékének utóbbi években készült - többségében Duna-partra készített - hallgatói terveiből.
A RAKPART~2023 szezon megnyitóünnepségének keretében, a VIADUKT terében kiállítás nyílik a BME Urbanisztika Tanszékének utóbbi években készült - többségében Duna-partra készített - hallgatói terveiből. Rövid köszöntőt mond Szabó Árpád DLA, a BME Urbanisztika Tanszék vezetője.
 
A kiállítás a június 17-től július 1-ig megtekinthető, szombaton és vasárnap a VIADUKT nyitvatartási idejében.
 
RAKPART~2023
Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
 
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
 
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT:
Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023
 
A RAKPART~2023 a Budapest 150 programsorozat keretében, a Fővárosi Önkormányzat, a Valyo - Város és Folyó Egyesület és a Budapest Brand együttműködésében valósul meg.

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben