Program

RAKPART~2023~NYITÓHÉTVÉGE


Vegyük együtt birtokba Budapest legszebb teraszát, a pesti alsó rakpartot. Nyitóhétvége: június 17. szombat reggeltől június 18. vasárnap estig!
A RAKPART idén nyáron is minden hétvégén megnyílik, a városlakók korzóként, köztérként használhatják. A néhány év múlva megújuló Rakpart reméljük zöldebb és élhetőbb lesz. Idén egy kis ízelítőt szeretnénk adni, hogy valójában milyen is lehetne.
A nyitóhétvégén június 17. szombat reggeltől június 18. vasárnap estig méltó módon felavatjuk a rakpartot: lesz zene, sport, gyerekprogram és mindenek előtt sétálók, bringások, görkorisok, rolleresek. Vegyük együtt birtokba Budapest legszebb teraszát, a pesti alsó rakpartot.
PROGRAMOK – hamarosan!
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RAKPART~2023
Idén nyáron, 2023 június 17 és szeptember 24 között a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszán, a Jane Haining rakparton hétvégente nincs autós forgalom, ezért pihenőparkot, ideiglenes közteret alakítunk ki, mely közelebb hozza az embereket a városi terekhez és a folyóhoz. A RAKPART~2023 a közösségről, a folyónkról – rólunk szól.
Az állandó chillezés, hesszelés, kutyázás, gyerekezés, biciklizés, gengelés, beszélgetés, csak úgy létezés mellett, a RAKPART helyet ad általatok szervezett programoknak legyen az jógaóra, akusztikus koncert vagy maratoni társasozás, a VIADUKT-ban pedig civil és kulturális szervezetek programjai kapnak helyet.
 
SZERVEZZ TE IS PROGRAMOT:
Ha szeretnél a későbbi hétvégéken te is programot szervezni a rakpartra, jelentkezz ötleteddel itt: https://bit.ly/rakpart2023
 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben