Program

Szabad A Tér – Gidnim ’Rém


Szabad(A)TÉR sorozatunk csütörtökönként és péntekenként zenei programokkal, szombatonként, a LIMO keretében magyar filmek vetítésével várja a vendégeket.

 Lemezbemutató koncert

Urbán Bence 2006-ban kezdett Gidnim’Rém néven a szobájában mindenféle "beazonosíthatatlan", nehezen kategorizálható zenéket írni és rögzíteni. A zenei anyag több, mint egy évtizede gyarapodik  (Villany vol 1, Polc, Zefir, miarosseb, Gallyak, Malakiás, Csőr, Antipatika, Kijárat a tüdőszűrő busz felé I). A stílus változatlanul eklektikus, műfaji határokat figyelmen kívül hagyó, szabadelvű "katyvasz", az alkotók véleménye szerint leginkább az “Ez micsoda?” kategóriába tartozik.

A Gidnim ’Rém 2012 óta elszórtan, változó zenekari felállással szólaltatta  meg a dalait. Az utóbbi években kvartett formációban egyre kiforrottabb hangzást nyújtanak. A zenekar tagjai Gonda Szabi (gitár, vokál), Gonda Zoli (basszus, vokál), Szepesi András (dobok) és Urbán Bence (ének, ukulele, gitár, billentyű, effektek). 

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Művelődési Központ anyagi támogatásával valósul meg.

https://fb.me/e/2UqBWDasg

A program ingyenes!

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben