Program

Szabad A Tér – Hazai pálya


Szabad(A)TÉR sorozat utolsó hétvégéjén a 16. kerületben élő és alkotó fiatal zenekarok mutatkoznak be.

 

 

Program:

Szeptember 21. csütörtök

19:30: Shades of Blue/s

20:30: Wildorf

Szeptember 22. péntek

19:30: Pacsek-Radics-Neményi Trió

20:30: BusinessSilence

Szeptember 23. szombat

19:30: HTS

20:30: Lakható Sár

Shade of Blue/s:

Triónk Katie Melua grúz származású brit énekesnő, dalszerző és zenész (dús érzelmekkel áthatott) számait játssza, pop-jazz-blues stílusban. A zenekar tagjai: Matisz Melinda - ének, Erdélyi Zsuzsanna - zongora, vokál, cajon, Franck Barrois - gitár, cajon

Wildorf:

A Wildorf zenekar 2017 őszén alakult a Sashalmi Waldorf iskolához tartozó zenebarát szülőkből, akik eredetileg csak az iskola első jótékonyági báljára készültek fel néhány népszerű világsláger feldolgozásával. A sikeres fellépést több másik is követte az iskolában, mára a waldorfos iskolabulik nélkülözhetetlen programjává lettek. A Wildorf az előző két évadunkban fergeteges koncertet tartott színpadunkon, bízvást idén is így lesz majd!

Pacsek-Radics-Neményi Trió:

Nem csak LGT dalok, nem csak LGT rajongóknak.

A formációt az LGT zenekar tisztelete és a zene szeretete hívta életre a 2020-as „karantén” időszak alatt. Repertoáron szerepelnek a számukra legkedvesebb LGT dalok, valamint napjaink népszerű pop slágerei trió formációban újragondolva.

BusinessSilence:

A 14 éve munkahelyi örömzenélés céljából létrejött Business Silence zenekar nevében és szlogenjében egy küldetést hordoz. "Music, truly deserved", azaz a valóban megérdemelt zene örömét kapja az, aki a tisztességgel elvégzett munka után az üzleti élet zajait lecsendesítve, felhangosítja magában a zenét, amely aztán másoknak is örömet okoz. A zenekar jelenleg trió formában működik, tagjai mind a kerületben laknak. Ma saját számaik közül hármat hallhatunk tőlük először, majd késő este egy felszabadító, ismert számokból összeállított funk-rock repertoárral fognak minket megtáncoltatni.

HTS:

Korszakváltás a hazai hip-hop és RAP világában: színpadunkon a HÁZTARTÁSI SÓSAV, azaz a HTS!

Lakható Sár:

A 2023-as Szabad(A)TÉR sorozatunk utolsó estjén, amikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, amikor az ebihalak ponttyá érnek és a zenészek leteszik a lantot, mert a láma- és alpaka tenyésztés vidámabb elfoglaltság, szóval ezen az estén búcsúzik a koncertezéstől a legendás LAKHATÓ SÁR supergroup.

Szabad(A)TÉR rendezvényeinken a Green Caffee hűsítő italokkal és finom falatokkal várja a vendégeinket!

A Szabad(A)TÉR sorozatunk június 3. és szeptember 24. között (intézményünk nyári zárvatartásán kívül) csütörtökönként és péntekenként és szombatonként zenei programokkal, a LIMO keretében magyar filmek vetítésével várja a vendégeket.

https://www.facebook.com/events/837353331308742

A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Művelődési Központ támogatásával valósul meg.

Ingyenesen látogatható, szabadtéri esemény!

 

 

 

 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben