Program

Térfoglaló13, avagy Patak Parti Piknik


Hangolódjatok a gyereknapra közösségi szemétszedéssel, zöld sétával, önfeledt szórakozással, akrobatákkal, rekordkísérlettel és finom piknikhez illő ételekkel.

 

Patak Parti Piknik a Kubala László parkban

2024. május 24-én, pénteken 16 órától Helytörténeti sétát tartunk a Rákos-patak környezetében Maczó Balázs muzeológussal, az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény vezetőjével. Találkozás a Béke utcai patakhídnál (kérünk, legalább 10 perccel hamarabb érkezz, hogy 16.00 órakor el tudjunk indulni).


2024. május 25-én, szombaton a délelőttöt közösségi szemétszedéssel kezdjük a Rákos-patak partján, majd az Ölelések hídjánál (Hajdú utcánál lévő fahíd) helyi rekordkísérlettel zárjuk.


🌱A környezetünk iránt érzett felelősségvállalás jegyében május 25-án is 9.00 - 10.00 között lesz a közösségi szemétszedés, amelyhez várjuk a csatlakozókat (találkozó a Béke utcai patakhídnál).
🪻🌞10.15-12.15 Rákos-patak élővilága séta Vöő Csabával és Budapest Halai Facebook oldal biológusával, Szendőfi Balázzsal (találkozás a Béke utcai patakhídnál)

13.00 órától pedig belecsapunk a nagybetűs PIKNIKBE a Kubala László parkban és a Szepesi György szobor környezetében, ahol lesz:
🪴Balkonkertészet és házi komposztálás bemutató és tanácsadás,
🏋️‍♀️Strong Women Show,
🚴‍♂️ Silver Power Show – kertvárosi akrobata házaspár bemutatója,
🏃‍♀️Anya Futni Ment - futásedzés,
🎖Crokett, ground golf, családi sorváltó csapatjáték, babzsákdobás és még sok más sport;

A napot pedig egy helyi rekordkísérlettel zárjuk az Ölelések hídjánál (Hajdú utcánál lévő fahíd).

A kérdés már csak az, hogy Te ott leszel ❓

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben