Városháza Téli Élménypark

Téli élmények várnak Budapest szívében, a Városháza Parkban és a Deák téren.

 2023. november 24. Karácsonyi vásárok, Városháza Park, Jégpálya Fotó: Merész Márton

Budapest mindig gyönyörű, de a karácsonyi Budapest talán a legkülönlegesebb. A díszkivilágítás fényei, a sült gesztenye, a fahéjas mandula és a forralt bor illata, az ünnepre készülődő budapestiek forgataga olyan egyedi hangulatot teremt, amely csak a budapesti advent sajátja.

A hagyományos adventi vásár idén november 24-től a Deák téren várja mindazokat, akik számára a karácsonyra való rákészülés elképzelhetetlen egy séta nélkül a belvárosi bódésorok közötti sokadalomban. Az egyedi készítésű kerámiák, a vásárfiának való mézeskalácsok, a különleges karácsonyfadíszek csak töredékei a széles kínálatnak, amiből az érdeklődők válogathatnak. Aki megéhezik vagy megszomjazik, az sem marad hoppon: a hagyományos vásári ételek és italok mellett ínyenc különlegességekkel is készülnek a szervezők.

Budapest 150. születésnapja alkalmából a vásár mellett egy különleges élménnyel is készül a budapestiek számára. Idén először mutatkozik be a Városháza Parkban a „Téli élménypark”, egy jégfolyosóval kiegészített jégpálya, amely páratlan látványvilágával várja a korcsolyázás szerelmeseit. Hiszen ezt a várost együtt építjük és együtt is ünnepeljük.

Programok

  • Koripálya és jégfolyosó

    Igazi téli mesebirodalom a város szívében, egy varázslatos hangulatú jégfolyosóval a Városháza Parkban!

    Részletek
  • Karácsonyi vásár

    A Deák Ferenc téri karácsonyi vásáron családias hangulatban szerezheted be az egyedi kézműves meglepetéseket!

    Részletek
További enbudapestem.hu hírek
Utoljára módosítva: 2023. 11. 29.
|
Létrehozás dátuma: 2023. 11. 22.