Program

NONSTOP BUDAPEST – A fővárosi közszolgáltatások 150 éve


A NONSTOP Budapest kiállítás a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő közszolgáltatások rendkívül izgalmas történetébe és világába ad betekintést.
Ha egy átlagos városi reggel színfalai mögé nézünk, akkor felfedezhetjük, hogy a nap 24 órájában megállás nélkül sokezer szorgoskodó kézre van szükség ahhoz, hogy az életünk gördülékeny kényelemben telhessen.
Bár ez nem volt mindig így, az egyesült főváros 150 éve alatt rengeteget változott a városi életmód, a közszolgáltatásokat végző cégek pedig ezzel együtt fejlődtek, hogy biztosítani tudják a Budapestiek számára a kor elvárásainak megfelelő körülményeket. Hosszú és rögös út vezetett idáig, mi, a város lakói pedig már szinte észre sem vesszük a háttérben zajló munkát, csak annak eredményét élvezzük nap, mint nap.
 
A NONSTOP Budapest kiállítás a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő közszolgáltatások eme rendkívül izgalmas történetébe és világába ad betekintést.
 
KIÁLLÍTÓK
Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft., BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.: FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió, FKF Hulladékgazdálkodási Divízió, FKF Köztisztasági Divízió, FŐKERT Kertészeti Divízió, BTI Temetkezési Divízió, BKV Zrt., Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK), Budapest Közút, Fővárosi Csatornázási Művek Zrt., Fővárosi Vízművek
 
HELYSZÍN
Kristály Színtér, Margitsziget
 
MEGTEKINTHETŐ
2023.09.23. – 10.08.
hétfőtől vasárnapig 10:00-18:00
 
Kreatív menedzsment: Let it Be! art agency

 

 

Mi a Budapest 150?

Budapest fejlődése a sokszínűségben, egymás elfogadásában rejlik, melynek 150 éves hagyományát ünnepeljük.

Bővebben